Основните съперници на Доналд Тръмп за президентската номинация на Републиканската партия

...
Основните съперници на Доналд Тръмп за президентската номинация на Републиканската партия
Коментари Харесай

Нови съперници на Тръмп. Конкуренти излизат на сцената

Основните противници на Доналд Тръмп за президентската номинация на Републиканската партия излязоха нощес един след различен на сцената, с цел да се извърнат към авторитетно събиране на републиканците в град Де Мойн в американския щат Айова, съобщи Асошиейтед прес, представено от Българска телеграфна агенция

Никой от главните кандидати не е загатнал, че ден по-рано против Тръмп са били повдигнати нови федерални обвинявания, отбелязва организацията.
-->
Вместо това съперниците на Тръмп резервираха най-острите си рецензии за настоящия президент на Съединени американски щати Джо Байдън и Демократическата партия, която съгласно тях е изгубила връзка с главната част от Америка, без да кажат и дума за спомагателните обвинявания по отношение на съхраняването на класифицирани документи от Тръмп, които в противоположен случай биха могли да бъдат мотив за понижаване на неговата комфортна преднина в социологическите изследвания.

" Времето за оправдания свърши. Трябва да си свършим работата ", сподели Рон Десантис. " Аз ще си свърша работата ", акцентира той. Губернаторът на Флорида повтори и честото споменаваното си заричане да спре " въоръжаването " на министерството на правораздаването, имайки поради правните проблеми на Тръмп. Но Десантис не предложи съответни разсъждения по правосъдните каузи против него, макар че някогашният американски президент се приготвя също да бъде упрекнат скоро във Вашингтон и поради напъните си да анулира резултатите от изборите през 2020 година.

Тръмп постоянно заобикаля да участва персонално на събитията, проведени от разнообразни претенденти, като се пита за какво би трябвало да дели сцената с съперници, които изостават от него в публичните допитвания. Въпреки това, защото до първия ден, когато стартира вътрешната конкуренция при републиканците в Айова остават по-малко от шест месеца, Тръмп се причисли към десетина други претенденти на Републиканската партия, с цел да приказва пред към 1200 членове и деятели на партията по време на вечерята за деня на Линкълн.

" Ако не се бях кандидатирал, никой нямаше да ме преследва ", сподели Тръмп в единствената си завоалирана отпратка към своите правни проблеми. Той сподели още, че същото би било правилно, в случай че изоставаше в социологическите изследвания.

Както Десантис не загатна някогашния президент по име, също по този начин и Тръмп не остана по-назад, като сподели на присъстващите: " Не бих рискувал с този ", наричайки го неведнъж с прозвището " Десанктус ", написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР